Vandaag zijn wij geopend van 11:00 - 18:00 uur

Bereikbaar op: 0342 - 490110

Logo Barneveld Fish

Ons verhaal

Historie

Visspeciaalzaak & Lunchroom Barneveld Fish is een begrip in Barneveld en de wijde omgeving. Klanten uit Barneveld en omliggende plaatsen bezoeken onze winkel voor; verse vis, gebakken vis of een fijne lunch in onze lunchroom.

 

In december van het jaar 2020 kreeg Barnevelds bekendste visspeciaalzaak een nieuwe eigenaar. Zijn naam: Wim Koelewijn. Een visboer in hart en nieren. Afkomstig uit Bunschoten-Spakenburg waar hij vanaf jongs af aan leerde wat het betekende om de kwaliteit van vis te herkennen. Als kind liep hij al mee op de markt. Naarmate de jaren verstreken mondde zijn passie voor vis uiteindelijk uit in een aantal viszaken die Koelewijn zelf runde.

Inmiddels werkt hij al circa 35 jaar in de vissector. De kwaliteit van de vis speelt voor hem hierbij een grote rol. Zoals hij zelf al eens aangaf: ‘Ik leg altijd de lat hoog voor de kwaliteit van vis.’ Deze expertise is terug te vinden in de overheerlijke gerechten die worden bereidt in de lunchroom. Samen met zijn rechterhand John van Kempen zult u hem regelmatig tegenkomen in Barneveld Fish. Wees welkom!

Kwaliteit

Met een enthousiast team gaat Barneveld Fish iedere dag voor kwaliteit. ‘Onze vis is echt heel mooi en vers’. Het assortiment van Barneveld Fish is heel breed. De vitrine van 14 meter is gevuld met bekende en minder bekende vissoorten en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten.

Bekijk onze producten

Langskomen?

Vis is lekker en gezond. In onze visspeciaalzaak in Barneveld bereiden we iedere dag de lekkerste vis. Van verse, gebakken vis tot de met smaak opgemaakte visschotel, welkom bij Barneveld Fish in Barneveld.

Waves
lobster lobster

De acties als eerste in uw inbox!

Meld u aan voor de nieuwsbrief